Du som äger egen häst

msnadiaparkermd Husdjur, Tips

Att äga en egen häst är en dröm för många. Men det betyder också att det behöver konstant uppdateras med prylar. Allt ifrån täcken, första hjälpen-kit, stallskor eller fodertillskott behöver regelbundna uppdateringar eftersom de går sönder, tar slut eller försvinner.

Betänk de här scenarierna

Du kommer ut en morgon till stallet bara för att upptäcka att din häst slitit sönder sitt täcke. Typiskt också. När olyckan kanske har varit framme, så upptäcker du vad det är du behöver komplettera ditt sjukvårdskit med. Du ska slänga på dig skorna i all hast och blixlåset går sönder. Tur då att det går så smidigt att handla på nätet, så du kan beställa nya grejer. Där finns allt du behöver, och lite till.

Tillsammans är bäst

Du och din häst upplever massor av roliga äventyr och såklart spännande utflykter tillsammans. Vi spenderar så många timmar i stallet att det är en självklarhet att det ska vara bekvämt och roligt att vara där. Rätt kläder och skor för dig, rätt utrustning och godis till din häst. Det är receptet på framgång. Och att ha roligt tillsammans, såklart! Eftersom din häst är en kamrat för livet får vi se till att göra tiden vi har tillsammans, till den bästa möjliga.

You May Also Like..

Det här behöver du med kennel

Att ha en kennel är lite grann som att ha en väldigt stor familj, eller till och med en skolklass. […]

Aktivera din hund

Ibland så kan det behövas att du som hundägare hjälper till att aktivera din hund. Likaväl som vi människor behöver […]

Hitta hälsosamt foder till din hund

Våra fyrbenta vänner betyder mycket för oss och vi gör allt som står i vår makt så de ska få […]