Det här behöver du med kennel

msnadiaparkermd Tips

Att ha en kennel är lite grann som att ha en väldigt stor familj, eller till och med en skolklass. Precis som i en skola så behöver det finnas lite grundläggande medicinsk utrustning i en kennel. Framförallt för att kunna ta hand om både vuxna hundar och valpar på ett bra sätt.

Genom att ta hand om dina hundar på bästa sätt med rätt produkter så kan du undvika att de får sjukdomar av olika slag. Därmed minimerar du risken för att få dyra räkningar från veterinären.

Papper och skydd

Det första som är bra att ha till hands när du föder upp hundar är produkter för enkel rengöring. Absorberande papper på rulle tillsammans med skyddande underlag är praktiskt, speciellt kring själva valpningen.

Rengöring och desinficering

Det råder i viss mån delade meningar om du ska välja desinfektion med eller utan alkohol. Men samtidigt så är alla eniga om att både handsprit och medel för ytdesinfektion är ett effektivt sätt att hålla virus, bakterier och andra smittämnen borta.

Övriga produkter

Egentligen är det du som hunduppfödare som vet bäst vad du och din verksamhet behöver. Utöver de typer av produkter som nämnts ovan så finns mer att titta på online.

You May Also Like..

Du som äger egen häst

Att äga en egen häst är en dröm för många. Men det betyder också att det behöver konstant uppdateras med […]

Aktivera din hund

Ibland så kan det behövas att du som hundägare hjälper till att aktivera din hund. Likaväl som vi människor behöver […]

Hitta hälsosamt foder till din hund

Våra fyrbenta vänner betyder mycket för oss och vi gör allt som står i vår makt så de ska få […]