Hitta hälsosamt foder till din hund

Brittisk Bulldog äter från matskål

Hzax4ZJ0mj Husdjur, Tips

Våra fyrbenta vänner betyder mycket för oss och vi gör allt som står i vår makt så de ska få ett så bra och behagligt liv som möjligt. Lika väl som vi tänker på vad vi stoppar i oss så är det viktigt att hitta hälsosamt foder till din hund. Vissa hundar kan ha en känsligare magen än någon annan hund och det finns även hundar som har allergier mot vissa produkter.

Genom Buddy Pet Food så kan du få ett anpassat foder för just din hund skickat till dig varje månad. Du skriver in information om din hund och vilka eventuella allergier den har. Du skriver om det är en lite, mellan eller större hund. Hur pass aktiv den är på dagarna. Du kan läsa mer här hur detta fungerar. Genom denna prenumeration så behöver du aldrig mer fundera på att köpa hundfoder utan det kommer en låda varje månad med det foder som passar din hund bäst.

Förutom hundfoder så kan det vara gott att mellan varven bjuda på något gott till hunden. Då menar vi inte gott som vi husse och matte tycker om utan tuggben och annat anpassat för hunden. Försök att vara konsekvent vad hunden får och ha ett litet förråd med hundben, hundgodis som kan plockas fram emellanåt. Kanske inte varje dag med likaväl som barnen får sitt lördagsgodis så kan hunden få något gott på lördagar. Här finns det också en uppsjö av produkter och försök att hitta något hälsosamt här också för din hund.

You May Also Like..

Allt för dig som rider

Ridsporten är en sport som kräver mycket kunskap för dig som utövare men även en hel del utrustning. För att […]

Aktivera din hund

Ibland så kan det behövas att du som hundägare hjälper till att aktivera din hund. Likaväl som vi människor behöver […]

Fiskar som husdjur

Det kan tillsynes enkelt att skaffa sig ett akvarium och ha fiskar som husdjur. Det är en tanke som genast […]