Allt för dig som rider

msnadiaparkermd Husdjur

Ridsporten är en sport som kräver mycket kunskap för dig som utövare men även en hel del utrustning. För att kunna sköta om en häst krävs allt från borstar och täcken till ridutrustning. Självklart får man inte heller glömma kärleken till hästen!

Hos Grooming & Show finns det mesta du kan tänkas behöva till din ridning och hästskötsel, oavsett om du rider på ridskola eller har egen häst. För dig som inte kan få nog av hästar i stallet, finns även massor av hästinspirerad inredning som du kan pryda ditt hem med. Ta en titt online!

En häst kräver daglig omvårdnad oavsett hur dåligt vädret är eller hur trött du är efter en jobbig dag. Hästen behöver utfodras flera gånger per dag, alternativt ha fri tillgång till mat. För att hästen ska må bra behöver den daglig utevistelse och regelbunden motion. Du behöver även kontrollera att hästen har tillgång till vatten dygnet runt och att den är hel och ren. Du kan läsa mer om dagliga rutiner och skötsel av häst här.

Till sist, när all skötsel är gjord får du inte glömma att ge lite kärlek till hästarna. En älskad häst är en glad häst och en glad häst ger en glad ryttare! Ridsporten är till för alla!

You May Also Like..

Du som äger egen häst

Att äga en egen häst är en dröm för många. Men det betyder också att det behöver konstant uppdateras med […]

Hitta hälsosamt foder till din hund

Våra fyrbenta vänner betyder mycket för oss och vi gör allt som står i vår makt så de ska få […]

Fiskar som husdjur

Det kan tillsynes enkelt att skaffa sig ett akvarium och ha fiskar som husdjur. Det är en tanke som genast […]